NOVÉ KURZY PRO PRŮVODCE v listopadu a prosinci 2014

Asociace průvodců České republiky se podílí na realizaci projektu  České centrály cestovního ruchu „Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu“.

Nyní, kdy už nám skončila hlavní sezóna a máme trochu více času, budeme pořádat několik kurzů pro naše členy.  Kurzy budou organizovány v Praze a v Brně, v pracovních dnech během listopadu a prosince.                                                                                                                                                       Bližší informace naleznete v rubrice "Vzdělávání a kurzy pro průvodce" / Kurzy Listopad/Prosinec2014

Fórum cestovního ruchu

V pondělí 14. dubna 2014 vzniklo Fórum cestovního ruchu. Zakladateli jsou: Asociace cestovních kanceláří České republiky, Svaz léčebných lázní ČR, Asociace hotelů a restaurací ČR a Asociace průvodců České republiky.

- více informací -

Petice za řádnou regulaci průvodcovské činnosti

Jarní sněm Asociace průvodců ČR konaný 29.3.2012 jednohlasně podpořil Petici za řádnou regulaci průvodcovské činnosti.

Petiční archy je možné podepsat na dispečinku průvodců PIS na Staroměstské radnici v Praze do poloviny dubna.