Poznejte regiony České republiky 2019

Vážení odborníci z cestovního ruchu, milí kolegové,

i v letošním roce bychom Vás jménem agentury CzechTourism a turistických regionů ČR rádi pozvali na Semináře pro odborníky v cestovním ruchu „Poznejte regiony České republiky 2019“, které se budou konat na veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2019 v pátek, dne 22. 2. 2019 v čase 12:00–14:00 a 14:30–15:30. Konferenční sál bude situován v hlavní budově ve střední hale Průmyslového paláce v konferenčním sále (napravo za stánkem CzechTourism).

Seminář se bude skládat ze dvou odpoledních bloků. Během jednotlivých prezentací získáte informace o novinkách v regionech v roce 2019.

Vstupenka na semináře platí zároveň jako zvýhodněné jednodenní vstupné na veletrh dne 22. 2. 2018 a je zpoplatněna částkou 100,- Kč.

Kávová přestávka (káva, čaj, voda) je zajištěna organizátorem.

Svou účast na semináři zaregistrujte prostřednictvím online přihlášky, kterou naleznete na https://czechtourism.cz/nase-sluzby-pro-vas/spoluprace-s-regiony/seminare-poznejte-regiony-cr/seminare-poznejte-regiony-cr-2019/  nejpozději do 14. 2. 2019. Kapacita semináře je omezená.

Více informací naleznete na https://czechtourism.cz/clanky/seminare-poznejte-regiony-ceske-republiky-2019-na/

za tým eventů

Jana Valentová